Niet bekend Factual Statements About Magneet

Wiki Article

Ben jouw op speurtocht naar een promotioneel weggevertje voor een evenement ofwel beurs? Magnetische ansichtkaarten en kalendermagneten zijn eenvoudig te maken en populair voor klanten.

Wordt afgeleverd in een first4magnets gemarkeerde verpakking, incluis een brochure met een merkveilige hantering Ons verpakking met 200 magneten Ongelooflijk krachtig voor de maat

com betreffende eigen aanbevelingen en advertorials, opdat we beter op je interesses verbinden. In nieuwsbrieven en notificaties mits je die ontvangt. Nader kun jouw kiezen wegens eigen advertorials behalve bol.com.

Te bevestigen op alle (tevens vlakke) metalen ondergronden buiten dat een magneet herkenbaar kan zijn Met een schaar te knippen Tweezijdig toepasbaar: ene zijde zelfklevend, verschillende zijde magnetisch Draagkracht: ca. 40 g/cm² Dikte: 3 mm

Je bestellingen en jouw handige klantinfo, bijvoorbeeld je favorieten en abonnementen Je klik- en zoekgedrag. Mits jouw het met ofwel uit zet, doe jouw dat enkel wegens dit toestel waar je dan op zit. Jouw mag het uiteraard bijvoorbeeld aanzetten op je mobieltje en uitzetten op jouw computer.

Regel op deze plaats ofwel je bol.com persoonlijk verlangen is maken. Want je bol.com hoeft beslist niet dat van een buren te bestaan. Die eigen ervaringen mogen wij leveren via je interesses te bepalen. Wanneer je hiertoe toestemming geeft, kunnen we meer info uit je bestellingen samenvoegen met je favorieten, algemene klantinfo en gegevens aangaande anderen als je ze hier toestemming wegens hebt bepaald.

10mm diameter x 10mm dik De noord- en zuidpool met iedere magneet bestaan op tegenovergestelde 10mm cirkelvormige gezichten Elke magneet kan ons stalen zwaarte over maximaal 3,9 kg verticaal van het magnetische gezicht ondersteunen bij vlak contact betreffende ons mild stalen oppervlak Zeer goede weerstand anti demagnetisatie Gecoat betreffende 3 lagen nikkel,...

Een fabrieksgarantie is een garantie welke de fabrikant geeft. Een duur geeft een periode met waarin je beroep kan doen op een fabrieksgarantie. In dit garantiebewijs staat waar je precies recht op hebt. Voor tweedehands middelen kunnen wij niet garanderen het de fabrieksgarantie met toepassing is.

Dit is essentieel teneinde een lijm summier 24 uur te laten drogen voordat je er gewicht aan hangt. Vanwege zwaardere toepassingen wordt aangeraden om tot drie dagen te wachten voor prima kleefkracht.

Behandeling de filters in de webwinkel teneinde te vinden waar u dan ook naar op zoek raakt, wij hebben zeker een magneet in huis welke u dan ook zoekt.

Werk tezamen met ons professionele ontwerper teneinde ons uniek ontwerp te produceren ofwel vraag teneinde raadgeving en aanpassingen voor een ontwerp waar je met gestart bent.

Plastic magneten zijn behoorlijk veelzijdige marketingproducten om reclame mee te vervaardigen wegens jouw beurs. We beschikken over allerhande opties, bijvoorbeeld poly koelkastmagneten en automagneten, waardoor jij er een kan vinden die bij jouw past.

T-shirts TanktopsPoloshirtsOverhemdenTruien en hoody'sJacks en giletsBroeken en shortsSchortenSokken, handschoenen & sjaalsShop alle kledingVoetbalBasketbalShop alle teamkledingPetjesMutsenShop al die hoofddekselstoteBagsrugzakkenRugzakken met trekkoordLaptop- en messengertassenKoeltassen en lunchtassenSport- en reistassenBagageShop alle tassenKleding en zakken

+/-0,5 mm tolerantie Een noord- en zuidpool over iedere magneet bevinden zichzelf tegenover 42mm x 8mm vlakken Iedere website magneet mag ons stalen gewicht aangaande maximaal 14kg verticaal over dit magnetische gelaat ondersteunen als die in contact komt met een mild stalen oppervlak Zeer goede weerstand tegen demagnetisatie

Report this wiki page